Campomar Matanzas

Campomar Matanzas

Op circa twee uur rijden vanaf het vliegveld in Santo Domingo en vlakbij de de hoofdstad (Bani) van de provincie Peravia aan de zee gelegen. Campomar Matanzas is nog volop in ontwikkeling en zeker niet ontdekt door het massa toerisme. Hopelijk zal dit ook in de toekomst zo blijven. U maakt hier nog kennis met de Dominicaanse gastvrijheid, cultuur en pure producten van dit mooie land. Flip flops aan, hoed op, horloge af, mobiel uit en geniet! Geen drukte, geen stress en tijd is “vloeibaar”.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een rondweg om Bani. De verwachting is dat deze in 2024 klaar zal zijn. De bereikbaarheid richting Matanzas en omgeving, maar ook Azua, Barahona en Pedernales zal hiermee flink verbeteren.

Vereniging eigenaren

Er is een vereniging voor eigenaren actief binnen Campomar Matanzas. Gezamenlijk proberen we Campomar Matanzas schoon en veilig te houden. Er is een dagelijks gekozen bestuur, bestaande uit vrijwilligers aanwezig. Meer informatie voor eigenaren is hier te vinden. Deze pagina’s zijn alleen toegankelijk voor de eigenaren op Campomar Matanzas.

Restaurant

Op Campomar Matanzas is een restaurant met een mooi zwembad aanwezig. Je kan hier genieten van het zwembad, een prachtig uitzicht over de zee en heerlijk eten en drinken in een relaxte sfeer. Meer informatie, openingstijden, foto’s over het restaurant is te vinden op de Instagrampagina van het restaurant. Alvast een kijkje nemen van deze omgeving via Google maps kan hier.

Strand

Er is een strand aanwezig, maar dit is nog zeker één van de ontwikkelplekken. Een groep enthousiaste bewoners probeert het strand schoon te houden van achtergelaten(!) en aangespoeld afval. Verwacht hier geen wit strand, strandtenten en ligbedden. Maar met wat aandacht en aanpassingen, kan dit in de toekomst zeker een leuke en interessante plek worden om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Vakantiewoning huren of kopen

Op Campomar Matanzas een vakantiewoning huren is zeker mogelijk. Er zijn verschillende aanbieders. Op deze website proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

Bent u na een bezoek zo enthousiast geworden en droomt u al van een eigen toekomstige plek om bijvoorbeeld uw pensioen door te brengen of uw eigen vakantiewoning? Er zijn diverse percelen en huizen te koop. Op deze website vindt u een overzicht.

Bij een verblijf in Campomar Matanzas wordt het zeer op prijs gesteld als je rekening houdt met elkaar. Ruim je rommel op en bezorg geen overlast aan anderen. Hou deze plek schoon, heel en veilig!